ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ ADGREEN 45KW

πληροφορίες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΕΥΡΩΣ ΙΣΧΥΟΣ35-45KW

ΑΠΟΔΟΣΗ91%

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΝΑΙ

ΧΩΡ. ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ300ΚΙΛΑ

ΚΑΥΣΙΜΟPELLET

ΒΑΡΟΣ342ΚΙΛΑ

ΚΑΜΙΝΑΔΑ180Φ

Λεπτομέρειες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΛΕΒΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΒΙΟΜΑΖΑ (PELLETS)

 

Τα νέα προϊόντα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην εγχώρια αγορά της Ελλάδας . Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς και ο νέος καυστήρας είναι ένα ξεχωριστό προϊόν του είδους αυτού (μπορεί να πωλείται χωριστά χωρίς τον λέβητα ADGREEN).
Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά , αξίζει να αναφέρουμε ότι ο καυστήρας μπορεί και πωλείται ως αυτοτελές προϊόν (και να εγκατασταθεί σε ήδη υπάρχον λέβητα ) και ως μονάδα . Εισάγετε από την ADTHERM και η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική. Το βασικό μοντέλο λειτουργεί σε ένα εύρος 10-55 KW, το γεγονός που το καθιστά ανώτερο από παρόμοια προϊόντα στην αγορά, που περιορίζονται συνήθως σε μια στενή περιοχή ισχύος από 10 KW ως 35 KW . Τρία μεγάλα μοντέλα καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα έως 120 kW , 150 kW και 300kW αντίστοιχα.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 •  Ως κυρίως καύσιμο χρησιμοποιεί   τη μορφή πέλλετ ξύλου.
 •  Είναι πλήρως προσαρμοσμένος για την καύση των δισκίων πέλλετ (ξύλο & πυρηνόξυλο* ) και συμμορφώνεται πλήρως με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ορίζονται στο EN 303-5 και το πρότυπο ISO 9001, όπως αποδεικνύεται από την αξιολόγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας στη Βαρσοβία (Πολωνία) αριθ. 111-2008.
 •  Κατόπιν αιτήματος των κανόνων λέβητα είναι κατασκευασμένα από φύλλο χάλυβα πάχους 5 mm ή λιγότερο εκτεθειμένη από τα μέρη της θερμικής διαστολής που είναι 4 mm.
 •  Σύμφωνα με τις εσωτερικη  του δομή έχει τρία οριζόντια σχέδια. Το Σχέδιο 4αρων διαδρομών (εμπόδιο) επιβραδύνει την εξαγωγή του καυσαερίου προς την καμινάδα για  να θερμάνει περισσότερο κατά την μεταφορά στο σύστημα θέρμανσης.
 •   Η καύση με   Pellet  είναι πλήρως αυτοματοποιημένη με το ολοκληρωμένο καυστήρα τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του λέβητα. Ο καυστήρας έχει δύο μηχανισμούς μετάδοσης («σαλιγκάρι») – από τη δεξαμενή προς τον καυστήρα και τον καυστήρα στο λέβητα, το οποίο εγγυάται την ομαλή λειτουργία χωρίς παρεμβολές. Η ασφάλεια είναι εγγυημένη από την περιστροφική βαλβίδα σε περιοχές που απομονώνει εντελώς τον καυστήρα από τον αποθηκευτικό χώρο του πελλετ.
 • Έξυπνο σύστήμα ασφαλείας και αυτοδιάγνωσης βλαβών του καυστήρα pellet ( ενσωματωμένη ηλεκτρονική μονάδα).
 • Αυτόματη εκκίνηση μετά από μια διακοπή ρεύματος.
 • Ανάβει και σβήνει μόνος του αυτόματα.
 • Ελέγχος φλόγας με αισθητήριο θερμοκρασίας εξαγόμενων καυσαερίων (και όχι με φωτοκύτταρο)
 • Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση.
 •  Καυστήρας έχει ένα ισχυρό ανεμιστήρα εξάτμισης ότι τυχόν προσμίξεις των σφαιριδίων διοχετεύεται στο λέβητα και, συνεπώς, εγγυάται την ομαλή λειτουργία χωρίς διακοπή, ακόμη και με χαμηλότερη ποιότητα των καυσίμων.
 •  Δοκιμές έγιναν με την πίεση  6 bar, καθώς και η εγγύηση του συστήματος είναι 5 χρόνια  σύμφωνα με τις εσώκλειστες οδηγίες .
 • Συνοδεύεται απο Ελληνικό Εγχειρίδιο  (Manual)

*ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΟΞΥΛΟ

Υγρασία (%) 12
Τέφρα (%) 2,5
Θ.Δ (MJ/kg) 17
Θείο (%) 0,1
Άζωτο (%) 1,3
Χλώριο (%) 0,07

ΛΕΒΗΤΑΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΕΛΛΕΤ 45ΚW ADGREEN

Makes: ΘΕΡΜΑΝΣΗ. και ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΕΛΛΕΤ.Vehicle Tags: PELLET. PELLETS-ΜΠΡΙΚΕΤΑ. ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΚΑΥΣΤΗΡΣ ΠΕΛΛΕΤ. ΛΕΒΗΤΑΣ. ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ. ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ, και ΠΕΛΛΕΤ.

Αποστολή σε φίλο

πληροφορίες

Related Vehicles

Comments are closed.