ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 

1401043271 Η υπέρυθρη θέρμανση είναι μια καινοτόμος τεχνολογία εκπομπής υπέρυθρης θερμότητας στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή που εκπέμπει ο ήλιος, αλλα και το ανθρώπινο σώμα. Η εκπομπή αυτής της ενέργειας είναι γνωστή και ως βιογενετικό υπέρυθρο, ενώ έχει επιστημονικά αποδειχθεί η ευεγεργετική της επίδραση στον οργανισμό.

Πρόκειται για μια τεχνολογία που επιτρέπει την απευθείας θέρμανση των στερεών σωμάτων, είτε οργανικών είτε ανόργανων (ανθρώπων,ζώων και αντικειμένων),χωρίς την ανάγκη θέρμανσης του ενδιάμεσου αέρα.Κατά συνέπεια οι απώλειες της θερμικής ενέργειας είναι πρακτικά μηδενικές,
αφού η υπέρυθρη θερμότητα μεταφέρεται ομοιογενώς στα σώματα, ακόμη και αν δεν υπάρχει ενδιάμεσος αέρας.

Η θέρμανση με υπέρυθρες αναπτύχθηκε απο ιατρικούς επιστήμονες και αξιοποιείται για τις αποστολές του ανθρώπου στο διάστημα, τις θερμοκοιτίδες, τις σάουνες αλλα και μια ποικιλία απο θεραπευτικές εφαρμογές.Πρόκειται για την πλέον εξελιγμένη,ασφαλή και αποδοτική τεχνολογία θέρμανσης, με τα περισσότερα οφέλη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
6787862_orig

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ο μόνος τρόπος θέρμανσης που μιμείται πιστά τον φυσικό τρόπο με τον οποίο μεταδίδεται η θερμότητα στο ίδιο μας το ηλιακό σύστημα ή αν θέλετε τον τρόπο με τον οποίο μας ζεσταίνει ο ήλιος καθημερινά. Ο τρόπος που η φύση επέλεξε να ζεστάνει το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ρεύματα θερμού αέρα, αλλά η έκθεση μας στην ευεργετική υπέρυθρη θερμότητα του ήλιου.

Τα συμβατικά μέσα θέρμανσης που αξιοποιούνται ευρέως σήμερα, βασίζονται κατεξοχήν στην κυκλοφορία θερμών σωμάτων αέρα κάτι που αντιτίθεται άμεσα στο φυσικό τρόπο διάδοσης της θερμότητας και είναι τελικά επιβλαβές για τον άνθρωπο. Η θέρμανση με ρεύματα ζεστού αέρα, είναι ασύμβατη με τα κύτταρα εμβίων οργανισμών. Τοσο τα καλοριφέρ όσο και τα κλιματιστικά και αερόθερμα δεσμεύουν τον κρύο αέρα απο το δάπεδο του χώρου και τον ανακυκλοφορούν  ζεσταμένο, με «βίαιο» τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι η ανάδευση της σκόνης και των μικροοργανισμών στο χώρο.
4490298

Η υπέρυθρη θερμότητα, που εισχωρεί σε βάθος, έχει διάφορα πεδία χρήσης και επιδρά θετικά σε κάποιες ασθένειες, όπως: Υψηλή και χαμηλή πίεση, διαταραχές στο κυκλοφοριακό, νεφροπάθειες, αποτοξίνωση, στρες, παθήσεις του ρινικού, λαρυγγικού και ακουστικού συστήματος, ρευματισμοί, αρθρίτιδα, μόλυνση των κλειδώσεων, δερματοπάθειες, τράβηγμα μυών, βρογχίτιδα, άσθμα, κρυολογήματα, πόνοι περιόδου, λουμπάγκο, πόνοι στην μέση και την λεκάνη, ισχιαλγία, αϋπνία, έγκαυμα από τον ήλιο, προβλήματα πέψης, κόπωση, πνευμονία, πόνοι στην κοιλιακή χώρα, ακινησία ακρών κλπ.

Μεγάλη οικονομία ,προσιτή τιμή ,ευεργετικές ιδιότητες,φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Χωρίς τίτλο
Θερμοστάτες