ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σήμερα οι ανάγκες της αγοράς οδήγησαν την εταιρεία στην εξασφάλιση και προώθηση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας όπως αντλίες θερμότητας για ψύξη – θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού. Συστήματα κλιματισμού και συσκευές που χρησιμοποιούν καύσιμα φιλικά προς το περιβάλλον όπως βιομάζα ΠΕΛΛΕΤ(pellets), καλαμπόκι (maize), ηλιακή ενέργεια, φυσικό αέριο κ.λ.π

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ 50-100KW

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ 10-55KW

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ 33KW

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 18KW

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΛΕΒΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΒΙΟΜΑΖΑ ΠΕΛΛΕΤ(PELLETS) ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ .
Το βασικό μοντέλο λειτουργεί σε ένα εύρος 10-55 KW .Τρία μεγάλα μοντέλα καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα έως 120 kW , 150 kW και 350kW αντίστοιχα.
Η δυνατότητα εναλλαγής καυσίμου που προσφέρει ο λέβητας (βιομάζα – καλαμπόκι) εξασφαλίζει στον χρήστη την δυνατότητα επιλογής του φθηνότερου από τα δύο, ώστε να βρίσκεται πάντα σε πλεονεκτηκότερη θέση. έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει αυτόματα το είδος του καυσίμου συμπεριλαμβανόμενου ενός συστήματος αυτόματης δοσολογίας του καυσίμου.
Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα προϊόντα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ 12KW

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ 12KW

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 10KW

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΣΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΒΙΟΜΑΖΑ ΠΕΛΛΕΤ(PELLETS) ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΜΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΩΣ 70% .
Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων διακοσμημένες από inox, κεραμικό ή ηφαιστιακή πέτρα που ταιριάζουν με κάθε στυλ σπιτιού με μοντέρνες οικονομικές και περιβαλλοντικά ασφαλείς τεχνικές της χρήσης pellets και καλαμπόκι.
Η απόδοση που προσφέρουν οι αερόθερμες σόμπες pellets-καλαμπόκι ξεπερνάει το 90%.
Επίσης η Σόμπα πέλλετ καλοριφέρ διαθέτει όλα τα υδραυλικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα και είναι έτοιμη για άμεση σύνδεση με το δίκτυο των θερμαντικών σωμάτων.
Όλες οι Σόμπες pellet της Ιταλικής εταιρείας Puros έχουν 5 ετή εγγύηση.
Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα προϊόντα